diumenge, de febrer 03, 2008

El Voltregà camina cap a l’Infern

Només hi ha dos equips a l’Hoquei Lliga que han jugat sempre a la Divisió d’Honor, el FC Barcelona i el Voltregà. Sant Hipòlit de Voltregà és un petit poble d'Osona de poc més de 3.400 habitants i que any rere any juga a la primera divisió de l’hoquei espanyol.

Molts dels seus jugadors són internacionals en les categories inferiors ja que es tracta d’un equip molt jove, on la majoria de jugadors no superen els 23 anys. A més, des d’aquest equip han sortit molts jugadors que ara militen a les files de grans equips com el Barça o el Reus.

Ahir, el Voltregà va tornar a perdre. Aquest cop contra el Reus i continua en llocs de descens a la 2a divisió. I la cosa no pinta gaire bé per a l’equip osonenc ja que el calendari que li ve ara és molt complicat, ja que haurà de jugar contra els equips més forts de la Divisió d’Honor (Igualada i Vic seran els dos següents rivals). El Voltregà ja sent l’olor de carn cremada i ja veu el color vermellós de l’Infern. Un dels clàssics de l’hoquei camina cap al descens.
Classificació: El Mundo Deportivo

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que sàpigues que el Voltregà han guanyat 6-1 al Cerdanyola, a tres punts de la salvació, i golaverage favorable! i que les noies acaben de guanyar no sé quina copa.. (si és que ho han guanyat tot tot tot), reivindiquem l'esport femení tb!