dilluns, de gener 28, 2008

Del 'Quique vete ya' al 'Koeman vete ya'. El València a 5 punts del descens

Un València mediocre és el que es pot veure últimament pels camps espanyols. I no només futbolísitcament, els esdeveniments extra-esportius superen als futbolísitcs i fan que molta gent vegi l'equip del Turia com un acudit, quelcom que fa riure. El fet d'excloure amb males maneres a jugadors importants com Albelda, Angulo i Cañizares o que el propietari del club, Juan Soler, desaparegui quan les coses no van bé no ajuden a que l'equip surti del pou.

I el fet és que quan es va destituir Quique Sánchez Flores, a la 9a jornada, l'equip estava 4t i a 4 punts del líder, el R.Madrid, amb un balanç de 6 victòries i 3 derrotes (18 punts). És cert que el futbol valencianista no era gaire bo ni vistós i que en la Champions les coses no anaven bé. Però continuaven en la lluita pel títol. A més, les 3 derrotes de Quique es van produir contra grans equips: Villareal (3r), At. Madrid (4t) i l'Espanyol (5è i fent una bona temporada).

Koeman porta ja 11 jornades dirigint al València, en les quals ha aconseguit només 9 punts. I el pitjor és que l'equip juga encara pitjor que el de Quique. Amb això el València es situa a 5 punts del descens mentre que la UEFA li queda a 6 punts, la Champions a 10 i el líder a 26. Estaria Quique amb aquesta situació? L'afició del València va provocar la destitució de Sánchez Flores amb el 'Quique vete ya' i les panyolades, però sembla que la solució que es va posar és pitjor. Quique no era tant dolent.