dilluns, de febrer 11, 2008

11 anys, una Copa i un gran projecte exitós

11 anys portava el DKV Joventut sense guanyar la Copa del Rei de Bàsquet. Molts anys per a un equip com aquest, un dels grans de l'ACB, i un dels grans de Catalunya. El mèrit de la victòria és del club, de la gent que ha confiat amb un projecte, el d'Aíto, encara que no arribessin ni els resultats ni els títols. Però el premi ha arribat. La Copa. I ara, com deia ahir Rudy en acabar la final, encara queden 2 títols per disputar i de ben segur que lluitaran per aconseguir.
Deia de l'èxit del projecte d'Aíto, perquè també ell té culpa de la victòria. Ricky, Rudy, Pau Ribas...grans jugadors i molt joves el que han debutat i tenen molts minuts en aquesta Penya. Això ens ve a demostrar que els jugadors joves necessiten minuts per crèixer i arribar a ser grans, arribar a ser estrelles. Amb el Barça, Aíto va fer jugar a Gasol i Navarro, entre d'altres, i ara són a l'NBA. A més, va fer debutar també a Marc Gasol, que se'n va haver d'anar del Barça perquè l'actual entrenador (em sembla que dels únics en poder perdre una lliga en 40 segons quan el seu equip té una diferència de 8 punts) no confiava amb ell.
En definitiva, la copa és el primer èxit d'un projecte que segur que n'aconseguirà més. Encara que l'any vinent Rudy estigui a l'NBA o que Ricky sigui el número 1 del Draft del 2009. Perquè els jugadors se'n van, però el projecte d'equip i de base que té La Penya seguirà endavant i donarà grans èxits.
Us deixo amb un vídeo amb els millors moments de la final.