dimecres, d’abril 30, 2008

S'acaba ara el cicle?

Els diaris esportius (tant de Barcelona com de Madrid) coincideixen avui en remarcar que s'ha acabat ja el cicle de l'actual Barça. Després de la derrota d'ahir a la Champions davant del Manchester, no queda res, cal una renovació, segons ells.

Però el cicle s'ha acabat ara? L'època del Barça, d'aquest Barça, es va acabar l'any passat quan va deixar que el Madrid li guanyés la lliga. Les diferències de la temporada passada amb aquesta són mínimes. La més gran seria la manera que va tenir de començar l'equip. L'any passat van fer una bona primera etapa de lliga, mentre que enguany ha estat de principi a fi, horrorós. Més enllà d'això, el cicle es va acabar l'any passat i tot el que s'ha vist en aquesta temporada és el fruït de no haver volgut fer els deures el juny passat.
Es veia veure que Ronaldinho no estava bé, que a Rijkaard se li acabaven les idees, que hi havia jugadors no compromesos...i, en canvi, tots van continuar a l'equip. No només això. A més, van fitxar un jugador (molt bo) com Henry però totalment innecessari. El fitxatge del francès només ha portat més polèmica a l'equip perquè el seu rendiment ha estat molt baix.

Com diu Laporta Que no els enganyin. El cicle ja fa un any que es va acabar. Tot aquest any el que hem vist han estat les conseqüències d'aquest final, de la manca d'idees de jugadors i tècnics i, sobretot, de la manca de direcció de la directiva. Dia de dol, per alguns.
Foto: El País - Reuters

1 comentari:

Freakbol ha dit...

Bon article.
Salutacions!!!!

http://www.freakboltotal.blogspot.com/