dijous, de març 06, 2008

Goodbye Moscú!

He volgut aprofitar el títol d'una de les meves pel·lícules preferides, Good bye Lenin, per titular aquest post. Adaptat, això sí. Goodbye Moscú és el que ahir va dir el Madrid, fins una altra Moscú, lloc on es disputarà al maig la final de la Champions League. Un any més, i ja en van quatre, el Madrid cau als vuitens de final d'aquesta competició. Això fa mal, sobretot si el teu màxim rival, el Barça, ha passat. Serà la Roma el nou Mónaco. Fa uns anys, el Mónaco va elimiar al Madrid de la Champions, un equip que semblava que hagués de guanyar-ho tot. A partir d'aquella derrota, la caiguda va ser notable i els blancs van haver d'agrair acabar la temporada en tercera posició. Ja veurem si torna passar.
Avui, el que fa gràcia és llegir els diaris de Madrid. Critiquen a Shuster per un mal plantejament, per una mala alineació, per fer jugar al Salgado. Què dirien aquests diaris si el Madrid hagués guanat 3-0, per exemple, a la Roma? Segurament parlarien del bon plantejament del Shuster, que va saber frenar a no sé quin jugador del rival, etc. Sempre m'ha cridat l'atenció com els diaris esportius són capaços de fer heroi a un jugador o un entrenador una setmana i la següent, si les coses no van bé, criticar-lo. Potser els hi fa falta perspectiva crítica. Segurament Shuster sí que es va equivocar ahir, però el problema del Madrid no és només Shuster ni el seu mal humor.
El Madrid haurà d'esperar un any per tornar a jugar la Champions, Good bye Lenin, goodbye Moscú...
Foto: As.com

3 comentaris:

marina sancho ha dit...

Quanta raó tens! Però tranquil, que aquí estic jo per canviar tot això. Quan jo mani, els diaris esportius seran periodisme de referència, seriós i exemple a seguir a les facultats de comunicació.
Per lo altre, ho sento noi, però consoleu-vos els madridistes amb que, sense Messi, el Barça us acabarà regalant la lliga.
PD: també quan jo mani, Schuster tindrà vetada la presència a les rodes de premsa...

marina sancho ha dit...

Ah, me n'oblidava. Felicitats pel post 100 de la portada!!

sports fan ha dit...

Hi, nice site. Oh also there is a broken link on your site. Please email me back and I would be happy to point it out to you.

Thanks!

Frank
frank641w@gmail.com